Download Percuma-Software,Games,Phone,etc!
Powered by Download-Home2u

FAMILY TRIP TO MELAKA  

Monday, June 14, 2010

Akhirnya sempat jugak aku nak update blog aku yg dah bersawang2 nih...
Tanpa berlengah kita trus sambung cite basi aku yg gi cuti2 Malaysia ke Melaka tempoh hari,
ok enjoy d'picture..

Muzium Samudera..RM3 tiket masuk utk dewasa..






A Farmosa..Free of Charge








Beca...trademark Melaka,rugi tak naik klu dtg melaka..RM15 utk 1 pusingan




Sg.Melaka River Cruise..RM10 utk dewasa,RM5 utk kanak2..







Perigi Hang Tuah...Free of Charge..




Kereta Lembu..juga satu TradeMark Melaka..x sempat naik



Taman Rama2..RM3 utk dewasa







itu saja yg sempat edit n uploading..

AddThis Social Bookmark Button


Family Trip To Muar&Melaka  

Monday, May 3, 2010


Pada cuti 24/4/2010 sempena birthday Bebo kami sefamili gi bercuti ke Muar dan kebetulan pula pegi kenduri akikah anak sedara Bebo yg baru iaitu anak adik yg tinggal di Johor.Kenduri buat kat rumah mertuanya di Parit Kemin,Muar.Dah selesai perkara kat Muar kami turun pulak Melaka..

jd kat sini bebo upload dulu gambar kat Muar..sekitar Tanjung Emas


















Melaka Upcoming...tgh bz skrg nih..

AddThis Social Bookmark Button


Hariz & Risya  

Sunday, March 21, 2010


menerai Ray-Ban ayah...hehe


matanya...

hi risya..

AddThis Social Bookmark Button


Shoot Wedding Nurul Hazwani & Wan Mohd. Taufik  

Thursday, March 18, 2010

Tarikh:12-13hb Mac 2010
Tempat:Taman Meru,Jelapang
Tag Along ngn DervishArt.net









AddThis Social Bookmark Button


 

Belacan