Download Percuma-Software,Games,Phone,etc!
Powered by Download-Home2u

RESTORAN SERAI SATAY KAJANG YG HAMPEH  

Wednesday, August 5, 2009


Restoran Serai Satay Kajang..Kat Medan Ipoh Bestari depan Tesco Ipoh.

Rasanya mesti suma dah kenal dengan satay kajang yg terkenal dengan bapak besar nye daging satay nyer dan kuah yg best.Kat ipoh ada satu la kedai yg ala2 satay kajang kat kl tuh iaitu Serai Satay Kajang..mmg sedap satay kat situ dah bape kali dah aku pegi..klu trigin nak makan sate yg sedap dan mmg kenyang gile klu makan kat situ..10 cucuk dah cukup tuk sorg mkn..itu cerita menarik..

yg tak menariknya dan buat aku sekeluarga rasa naik boring tuh...pd 24.07.09..(lama dah ni bru ada masa nak post)aku tingin nak pekena sate kat situ..ok pas maghrib pegi lah..time tuh tak ramai org ngat ada dlm 1-2 meja jer pelanggan..

tak ramai gik..

1-2 meja jer

kami pilih amik meja kat tepi depan pintu masuk sbb sejuk ckit dari dok dlm,nak dijadikan citer baru duduk2 nak betulkan kusi anak2 tetiba PANG!!!!....blackout jap...terkojut ko..tgk sebtg besi jatuh dari blkg haikal(anak gua yg 1st) kena kat main suiz elektrik..damn..sib baik maknyer sempat tahan ngan tangan dari timpa haikal..pergh...aper lgi gua sound ler pekerja kat situ nape letak btn besi shutter roll kat blkg meja customer..diorg diam jerk..ape pun tak ckp..wtf!!vavi tul
klu kena anak gua...mmg gua sue punye..bangang!!

(ilutrasi kejadian..katon ckit)
ok..dah lapa punya psl kitorg tuka meja(cool ckit)...order plak satu hal..nama jer kedai sate..tp tak guna dlm list menu order tu ada la sate ayam,daging,perut,kambing..yg ada time tuh ayam ngan daging jer..bru kol 8mlm itu jer tinggal..mmg vavi tul..gua tringin sate perut,ape leh wat order ler sate ayam..janji sate!!mlm tuh mmg org tak ramai tp bila masuk dlm kol 8 lebih dah mula penuh meja2 kat situ..satu gi yg buat aku nyampah customer service mmg hampeh..tak mesra pengguna..suddey ler sate kajang..bye2..best gi sate bota...(promote nih)


nasihat aku kat restoran tuh..klu leh sediakan perkhidmatan yg terbaik..customer servis penting
baru org suka makan kat situ,jgn lokek ngan senyuman..mulut tu jgn berat mintak maaf klu berlaku kes2 mcm yg kena kat aku sefamili,yg penting skli menu..jgn ko karang suma benda yg pasti ko tak mampu sediakan hari2..lu pikirlah sendiri...

Nasi Ayam..

AddThis Social Bookmark Button


 

Belacan