Download Percuma-Software,Games,Phone,etc!
Powered by Download-Home2u

Sua Rasa TV9-Ipoh  

Sunday, August 9, 2009


Post kali ni cite dah lama...naik basi dah kot..korang baca jer lah..dari takde post..

pada 1-2 Ogos yg lepas kami sefamili just gi ronda2 tengok apa ada ngan Sua Rasa TV9 nih,adakah se-hebat Jom-Heboh TV3 tuh(sbb tak penah gi lagi )..kitorg gi awal dlm kol 10.30pg tak silap sbb pg2 nih tak ler paneh sgt,parking pun senang sbb org tak ramai gik yg dtg.gambar tak banyak snap sbb bawak bebudak si-haikal n hariz nih susah ckit ler nak free snap gambar..tengok ler ini jer yg ade..

J.O pun ada..sibuk memasak untuk produk mee ape ntah(tak ingat)pastu bagi pengunjung pakat2 rasa mee tu..


suasana sekitar gerai2 terlibat


FAMA..banyaknyer deroiyan...


gerai cenderahati SUA RASA TV9-brader topi kuning tuh nak lari plak dari interframe...dpt gak..diorg ingat gua nih wartawan mane tah kot..sbb pki DSLR...
kat cni abih 50inggit..beli baju+topi..


sekitar karnival...booth celcom...cukup ramai sale person diorg...mcm2 promosi...
special berokband diorng...murah plak modem 3G ari tuh...


belakang deme tuh gerai TOK GURU tak silap...bnyak promosi diorg tawarkan...murah bebenor
tp tak beli pun...


mamat nih tgh bawak kepok lekor ball bagi org rasa...ni baru Sua Rasa...sua pastu rasa..hehe
sedap gak lar...yg nih aku beli sbb kami sefimili mmg suka mkn lekor2 nih..


leh tahan...budak nih perform mcm artis dah otai..suara mantop sambil diperhatikan oleh J.O
tunggu giliran lah tuh tak sabo nak gelek ..


blum smpi petang gih dah nampak penat bebudak tuh..cian,nak cari duit lebih


dah letih...pe lagi balek lar...kami round tak abih pun..sebelah side sajer...sebelah gi tak gi.letih
tudung itam tuh..makcik si haikal&hariz,lepak umah sblm balik kg sbb tempat dia blajo kat UTP,tronoh kena tutup 1week angkara H1N1...

so,lastly..ok ler karnival Sua Rasa nih...tak ker se-heboh Jom Heboh tv3 tuh...
yg best nyer lebih kurang 4-5 org dtg tanya aku nih wartawan dari mana sbb aku dok galas ke hulu ke hilir DSLR..

AddThis Social Bookmark Button


0 comments: to “ Sua Rasa TV9-Ipoh

 

Belacan